Windmaker Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ona jest na dachu, trzeba wejść po płocie lub pogimnastykować się - nie sprawdzałem tego w praktyce, ale taka instrukcję dostałem na innym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Przeszukałem dach tego małego budynku i pusto, a na dach dla całej stacji nie idzie się dostać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Nie wiem nic więcej bo jak mówiłem jeszcze tam nie dotarłem, więc nie wiem w praktyce jak to wygląda. To jedyna możliwość to albo jest to na dachu stacji - tym rozwalonym lub w podziemiach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 W podziemiach nie ma sprawdzałem one nawet nie sięgają do tego momentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mehow Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Granie w CoP na poziomie Mistrz mogę nazwać FUBAR. Cholera nawet nibypsy i takie tam to duże wyzwanie na początku. Ale mam na nie sposób- wciskam X i heeeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jeśli mówimy o stacji benzynowej w Zatonie bo dalej nie dotarłem to na dach owej stacji wskoczysz z małego budynku,a na niego z kolei dostaniesz się skacząc z tego baniaka na płot i naprzód....na dachu na jednym filarze jest schowany kombinezon,można zabrać i przehandlować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 A kto ulepsza bieganie w Egzo na pewno nie Azot czyżby Kardan? A i jeszcze w Prypeci wszedłem do lokacji zwanej szpital i zrobił m się autosave odnalezienie Zulusa o pomyślałem milo poszukam gościa ale go tam nie ma wie ktoś gdzie się menda szwenda?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ulepsza mechanik w pierwszej lokacji dokladnie na statku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tylko Kardan ma taką możliwość ulepszania egzo, jak dostanie wszystkie 3 komplety narzędzi a Ty otrzymasz specjalność technik systemów obronnych czy jakoś tak. Co do Zulusa, to ja go spotkałem w bodajże szkole podstawowej? - Taki budynek w kształcie litery H, tam jets i broni się przed snorkami, jak go uratujemy to może pójść z nami do bazy i potem odda nam swój KMa w zakończeniu będzie miał ciekawą historię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 To ja zrobiłem tego q trochę inaczej. Nie znalazłem go ale ubiłem snorki i na zakończenie powiedziało mi jego historie. Tak swoja drogą zakończenie było bardzo ciekawe chyba najlepsze ze wszystkich wcześniejszych i wygląda na to, że nasze decyzje wpływają na to jakie ono jest. A wie ktoś jak zagazować pijawki w 1 lokacji?? Doszedłem do momentu, że trzeba 2 klucze i dalej nie poszło ani trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Musisz poszukać ich w pojazdach na zawalonym moście na pd-wsch części mapy, nie będę zdradzał gdzie są te klucze - w którym pojeździe, ale jak poczytasz znalezione notatki to znajdziesz je Tylko rozglądaj się dokładnie dookoła, potem już reszta sama się potoczy. I takie małe info - jak zagazujecie ten obiekt, to nie wrócicie już tam, bo skażenie będzie za duże i szybko zginiecie nawet na dobry sprzęcie. Co do zakończenia to właśnie zauważyłem, że zależnie co zrobimy to inaczej się potoczy historia na końcu - przykładowo u mnie Wano zginął i na końcu było powiedziane, że będzie wspominany dobrze, ale i tak wszyscy uważają, że przynosił pecha wyprawie Za to Skadowsk stał się konkurencją dla 100 radów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 A u mnie pijawy najechały i zniszczyły Skadowsk, a Wano poszedł do Mag Wojsk i dostał pod siebie oddział Wolności. Na tym moście byla ciężarówka ze sprzętem i tylko mówiło, że potrzeba 2 kluczy ale nie moglem ich znaleźć one są w tym konwoju?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tak klucze-karty są w tym konwoju, jak mówiłem dokładnie sprawdź każdy pojazd w okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donord Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 LordDino w jednym miejscu most jest zniszczony. Musisz zeskoczyć na dół i przeszukać sejf w samochodzie leżącym kawałek dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 No i zdradziłeś się :-P A ja specjalnie nie mówiłem gdzie ma szukać bo to fajna zabawa zaglądać do włazów w BTR-ach i skakanie między anomaliami. Ale no cóż, stało się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 14 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 AAaa tu miałem błąd bo ja poszedłem góra nad anomaliami tymi rurami podążałem hihi. A zapamiętałem 1 kryjówkę i gram jakieś 10 minut i mam już Wintara hehe (bo gram 2 raz). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A jak będziesz gazował pijawki to uważaj bo 2 Cię zaatakują,nawet jak minie czas ukończenia zadania...wszystkie się zagazują,ale 2 sobie o Tobie przypomną ...Mnie natomiast zaciekawiła jedna rzecz,generalnie zabija się 2 chimery jako questy i myślałem,że już z nimi spokój,ale ...hehe...natykam się na nie non-stop...latają bydlaki zarówno po Zatonie(kiedyś jedną wypatrzyłem po 2 w nocy) jak i w Jupiterze-w tym to szczególnie...raz stałem sobie z boku obok wieży chłodniczej i patrzyłem jak ten stwór z piekła rodem wykończył w 30 sekund czterech zuchów z Powinności+dołożył do tego 2 snorki, bydlę często lata koło podstacji i na bagnach za nią położonych,inne natomiast widziałem jak zasuwało do kompleksu przeciwlotniczego.W sumie nie licząc tych zabitych to co najmniej 2 jeszcze latają po Jupiterze i możliwe że jedna po Zatonie(na jedną zabitą natknąłem się też w Jupiterze,ale to nie ta zabita przeze mnie w kompleksie wentylacyjnym). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ha ja miałem lepszy patent to, że spotkałem 1 w szczerym polu to pikuś 3 granaty w jej obrębie i po balu. Ale idę sobie raz w budynku chyba w Jupiterze, a tu na dole schodów kto, a jak chimera 12 pocisków do shot guna przyjęła na garba i od razu jej lepiej hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ja raz do jednej waliłem z Eliminatora...12 pocisków i nic...fakt stałem na podwyższeniu...przyjęła drugą 12 i jakby się nic nie stało pożeglowała majestatycznym krokiem w swoją stronę...ignorując mój ostrzał zupełnie...a nie sorka-2 razy wstrząsnęła łbem,pewnie jej łupież lub żel starłem podmuchem pocisku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 W beret celuj w beret :shock: Ja tak miałem z tym tupiącym mutkiem strzel;alem strzelałem i nic w końcu 3 magazynki ze snajperki go położyły dziada. A tak btw to zaraz zwariuje znalazłem klucz b i notatkę według niej klucz a powinien być w jeepie ostatnim przeszukałem go i nic na dole tez bylem i nic, gdzie on jest.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aen Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Na Chimerę to tylko granaty szkoda amunicji, raz ja spotkałem na dziedzińcu szpitala rzucałem w nią granatami i po balu. Burer ma tylko w nosie granaty bo potrafi je od siebie odsunąć tak że lewitują pod sam sufit jeżeli stoimy akurat w budynku ale jak stoi odwrócony plecami to szybko dwa granaty rzucamy i jest luz Burera mamy z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 A tak btw to zaraz zwariuje znalazłem klucz b i notatkę według niej klucz a powinien być w jeepie ostatnim przeszukałem go i nic na dole tez bylem i nic, gdzie on jest.? Obydwa są na moście...jeden na głównym przęśle w pojazdach stojących w konwoju,konkretnie w jeepie,drugi jest na dole w ruinach mostu w spalonym wraku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 No właśnie nie mogę znaleźć tego w pojazdach z opisu wynika, że powinien być w ostatnim jeepie, a nie ma inne pojazdy jakoś nie maja opcji w której można znaleźć ten klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Jest jeep stojący na skraju barierki,w nim szukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ten ostatni jeep stoi nie razem z konwojem tylko na początku mostu - w polu anomalii, trochę pooglądaj naokoło co i jak to go zobaczysz :-D Mało spostrzegawczy jesteście ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi