LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Myślałem, że jak ten jeep jest daleko to nie należy do konwoju, ale się myliłem już znalazłem wielkie dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Mało spostrzegawczy jesteście ;-) Chyba nie do mnie te słowa kierujesz...ja nie miałem problemu z ich znalezieniem,więc raczej ta uwaga nie mnie dotyczy mam nadzieję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ona jest skierowana do ogółu i do nikogo konkretnego ;-) Co do pijawek na do widzenia, to ja korzystając z wewnętrznego przeczucia po podpięciu baniaka odbiegłem na kilkadziesiąt metrów i z bezpiecznej odległości oglądałem jak się pijawki rozbiegają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 To o mnie chodziło powiedzmy to szczerze hehe. Znacie przysłowie najciemniej pod latarnią to właśnie w tym momencie było najprawdziwsza prawda hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 No ja też za pierwszym razem chwilę szukałem, ale w końcu usiadłem i jeszcze raz przeczytałem notatki a potem zacząłem liczyć samochody i doszedłem, że tamten ostatni musi być tym właśnie czego szukam. A takie pytanie, czy ktoś próbował wejść do tego legowiska drugi raz po pierwszej wycieczce, ale przed zagazowaniem? Ja próbowałem po zagazowaniu, ale bez artefaktów chemicznych nie mogłem tam podejść i w końcu się poddałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 15 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Ja mogę sprawdzić jak chcesz bo jeszcze nie gazowałem. Tylko na co mam uwagę zwrócić co mam szukać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ja raz przeleciałem po tym gazowaniu,ale długo w tym pomieszczeniu nie wytrzymałem...teraz jak ma egzo i parę odpowiednich artefaktów to tam zajrzę,ale nie oczekuję cudów...a odbiegając od tematu pijaw,trochę przystopowałem z grą w sensie zaliczania questów,natomiast zacząłem łazic po Zatonie i Jupiterze i postawiłem sobie za punkt honoru wytłuc chimery...jak na razie mam na rozkładzie 6...2 w Zatonie reszta Jupiterze...rekord to 9 pocisków z Eliminatora i zewłok został na drodze.Zapewne wszystkich ich nie wytłukę bo pojawiają się losowo,ale ubaw mam co niemiara łażąc nocami po obszarach i szukając tych łotrów.Atak przy okazji spotkał ktoś w dzień kontrolera na terenie otwartym?...Spotkałem go raz na moście koło pociągu w którym jest 1 zestaw narzędzi dla Azota,wystarczyły 4 strzały ze snajperki i chłopina padł...i ciekawi mnie to czy więcej ich można spotkać czy raczej zupełnie przypadkowo...chodzi mi tylko o 2 pierwsze obszary,bez Prypeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mehow Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Kontrolera spotkałem w okolicy Anomalii Popielisko. Było koło 14:00, a ja z początku go nie zauważyłem, dopiero jak mi chciał "głowę popsuć", to się ogarnąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 A ja spotkałem kolesia kolo tej anomalii którą Swarogiem częstujesz i wysypują się Powinnościowcy. Ale jak wyżej 4 strzały ze snajperki i nie było z kim gadać. A tak btw. można znaleźć gdzieś SVD2 oprócz pleców Wujka Jara?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Ze dwa lub trzy znalazłem,ale już nie pamiętam czy w trupach zombiaków czy w skrytkach...zobacz skrytkę pod mostem ten z którego skaczesz po narzędzia dla Azota...pod mostem przy samej górze jest SVD w wersji light...jak sobie przypomnę gdzie jeszcze się na nie natknąłem to napiszę... EDIT:poszukaj jeszcze skrytki między Cementownia a Tunelem Wschodnim...tak pośrodku drogi przy torach...na pociągu w każdym razie na samotnej lokomotywie jest SWD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Co do SWD to drugi jest w Zatonie, jak masz tartak to za nim jest droga prowadząca na północ i na końcu tej drogi pod drzewem jest SWD. Drugi jest tam gdzie podał bas, a potem SWU jest w Janowie pod mostem koło wagonu z anomalią - na samej górze tuż pod drogą. Co do kontrolerów to ja ich spotykam nonstop w ciągu dnia. Jak z Wujaszkiem robiłem questa w tej wiosce, to rozglądając się po okolicy nagle widzę coś wolno idzie drogą, no to lornetka i okazuje się, że to kontroler, niestety dałem radę tylko raz strzelić z SWD, bo potem się quest zaczął a skubaniec gdzieś poszedł - nie zareagował na headshota jakiego dostał. Albo w tunelu na północy gdzie mamy questa z anomalią co na końcu nas atakuje kontroler, to ostatnio zajrzałem tam bo miałem na wskaźniku kilku stalkerów w okolicy. Okazało się, że było tam z 6 powinnościowców - dowódców - i jakieś 5-6 trupów kontrolerów wszędzie. Ogólnie to dużo ich mam na koncie. A z ciekawości taka jedna rzecz - spotkaliście się kiedyś z czymś takim, że idąc po Prypeci cały czas ktoś was widzi? Chodzi o pasek widoczności, który cały czas się świeci, sprawdzałem lornetką i niczego nie zarejestrowałem, ani na budynkach ani na ziemi, a jak dochodzę gdzieś daleko od bazy to znika to, tak jakby mnie coś śledziło cały czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 To jest chyba związane z questem jak najemnicy porwali przewodnika i chcieli go zabić , a im prysnął. Mówił, że mieli się spotkać z kupcem kolo szkoły czy coś nikogo tam nie miałem ale jakby mnie obserwowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Możliwe ,że liczba występujących kontrolerów zależy od poziomu trudności...ja gram na razie na stalkerze pierwszy raz,ewentualnie to sprawa losowa w tym przypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Panowie nie opłaca się gimnastykować do tej skrytki na dachu. Świt tam jest i to zwykły. A dostajemy się tam po płocie na mały budynek i skokiem z rozbiegu na drugi budynek po płocie się nie da próbowałem. A i czy tylko ja mam patent, że dostaje od Noego 2 Kompasy?? 1 żeby oddać Brodaczowi drugi potem jak zajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Każdy to ma ...jeden oddałem Brodaczowi,drugi wrzuciłem do pasa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Najlepszy zestaw wg mnie: Serce oazy Kompas 2x Bąbel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Chyba masz rację jak mam wsio oprócz Bąbli ale spoczko poszukamy kupimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Tak dla potrzebujących mały i chyba nie wspomniany pomocnik - jeśli chcesz szybko zdobyć przychylność frakcji powinność (nie sprawdzałem z wolnością) to nie sprzedawaj PDA Morgana Sowie tylko zatrzymaj go i oddaj dowódcy Powinności. Dostajemy wówczas bardzo fajne zadanie - zanim to jednak nastąpi to ja jest ciekawy moment kiedy jesteśmy zamknięci w pokoju dowódcy na 3 spusty i nie da się wyjść do czasu jak on nie wyda rozkazów - w wyniku którego mamy: przychylność Powinności i stalkerów - chyba - w Janowie na zielono i dodatkowo sporo sprzętu, kombinezon, broń itd. Nikt chyba o tym nie wspominał jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 To samo można z Wolnością zrobić też masz ten q tylko Powinnością zdobywasz magazyn, a Wolnością bronisz. Tak z innej beczki to wydaje mi się, że będzie dodatek do CoP taki dodający co nieco jakiś sektor czy coś jak to zrobią pamiętajcie kto to wymyślił hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelek08 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 mam misję aby zebrać team do prypeci no i już go mam ale ten kombinezon gdzie go zdobyć ?? pomożecie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Było na forum: http-~~-//stalker-world.webd.pl/viewtopic.php?t=847 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Wie ktoś może czy jest schowek z kombinezonem bułat ? Jeśli jest to gdzie z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Znajdziesz go w starej pralni w Prypeci, gdzie stacjonuje wojsko. Możesz go też kupić u Sowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Dzięki A przy okazji nieraz szukając artefaktów w budynkach lub jaskiniach twój detektor pokazywał artefakt a ty nie mogłeś o znaleźć popatrz na sufit lub na ścianie to go znajdziesz.Najczęściej są tam ukryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi