Duszman Posted May 21 Report Share Posted May 21 Witam, grałem sobie w Priboi Story ale po ponownym włączeniu komputera gra mi się nie chce uruchomić, usunięcie gamedaty nie pomogło co wskazuje że nie jest to strikte problem z modem, wiem że mogę go zreinstalować ale nie chce mi się znowu downgradować STALKERA. Czy wie ktoś może dlaczego się tak stało ? P.S o to Log [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : particles.ltx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meta Posted May 22 Report Share Posted May 22 @Duszman Serwus Gra nie może znaleźć pliku particles.ltx, co wskazuje, że problem jest z particles.xr, ale jeśli tak się dzieje nawet po usunięciu gamedata, to ciężko się domyślić, co się zadziało. Zmieniłeś fsgame.ltx oprócz usunięcia gamedata? Mod składał się tylko z tego folderu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszman Posted May 22 Author Report Share Posted May 22 Plik particles.ltx jest w gamedacie, dziwne jest to co się stało gdyż ten plik powinien być również w plikach gry a zniknął. Mod składał się tylko z gamedaty, ale w tego moda już gram od 3 dni i nic podobnego się nie wydarzyło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meta Posted May 22 Report Share Posted May 22 @Duszman Skoro było git, a potem nagle nie może znaleźć pliku, to faktycznie dziwne. Może np. antywirus przeorał pliki Tak to bez gamedata zresztą powinno czerpać to z plików .db. Na pewno są wszystkie? No i standardowo w gamedata nie ma particles.ltx, tylko particles.xr, ten pierwszy jest bodajże jego składową. Nie mam za bardzo pomysłów, ale można pokombinować i wrzucić do tej gamedaty plik z oryginału: particles.xr i zobaczyć, co się stanie. O ile w Priboiu modyfikowali particle, to pewnie będzie problem, ale można spróbować bez moda. Jak nic nie pomoże, to chyba najprościej będzie postawić na świeżo - są gotowe repacki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duszman Posted May 22 Author Report Share Posted May 22 Magia STALKERA, no to pozostało tylko zreinstalowanie gry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts