Duszman Opublikowano 21 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2023 Witam, grałem sobie w Priboi Story ale po ponownym włączeniu komputera gra mi się nie chce uruchomić, usunięcie gamedaty nie pomogło co wskazuje że nie jest to strikte problem z modem, wiem że mogę go zreinstalować ale nie chce mi się znowu downgradować STALKERA. Czy wie ktoś może dlaczego się tak stało ? P.S o to Log [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : particles.ltx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 @Duszman Serwus Gra nie może znaleźć pliku particles.ltx, co wskazuje, że problem jest z particles.xr, ale jeśli tak się dzieje nawet po usunięciu gamedata, to ciężko się domyślić, co się zadziało. Zmieniłeś fsgame.ltx oprócz usunięcia gamedata? Mod składał się tylko z tego folderu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Plik particles.ltx jest w gamedacie, dziwne jest to co się stało gdyż ten plik powinien być również w plikach gry a zniknął. Mod składał się tylko z gamedaty, ale w tego moda już gram od 3 dni i nic podobnego się nie wydarzyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 @Duszman Skoro było git, a potem nagle nie może znaleźć pliku, to faktycznie dziwne. Może np. antywirus przeorał pliki Tak to bez gamedata zresztą powinno czerpać to z plików .db. Na pewno są wszystkie? No i standardowo w gamedata nie ma particles.ltx, tylko particles.xr, ten pierwszy jest bodajże jego składową. Nie mam za bardzo pomysłów, ale można pokombinować i wrzucić do tej gamedaty plik z oryginału: particles.xr i zobaczyć, co się stanie. O ile w Priboiu modyfikowali particle, to pewnie będzie problem, ale można spróbować bez moda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 22 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Magia STALKERA, no to pozostało tylko zreinstalowanie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi