suchy1280 Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Witam znalazłem połowę recepty na embrion wilka, podpowie ktoś gdzie jest druga połowa albo u kogo zacząć, bo krążę i krążę jak po anomalnym jajku he he, a recepty na embrion nie mam i tym samym stoję z Fenrirem na jego ostatnie niby zadanie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 @suchy1280 tak na szybko tu niby filmik ze schowkiem na 2 część Embrionu Wilka w OP 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Dzięki, wiesz może kto dał namiar na ten schowek bo gdzieś mi to umknęło albo zapomniałem wziąść. Znalazłem był, ale od kogo hymmmmmm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 @suchy1280 wyczytałem, że na jedną część daje namiar Resident Evil zadanie "Piękność w klatce". Na tą z filmiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy1280 Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Wszystko pasuje ta część od Residenta, a ta co miałem była od Propera70, recepta pełna jedziemy dalej, dzięki wielkie pozdrawiam 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi