Yurik5050 Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Ogólnie chciałbym zrobić cosplay samotnika np. Kombinezon świt ale nie wiem jak się za to zabrać i gdzie kupić przedmioty do zrobienia takiego stroju. Wydaje mi się że trochę osób zna się jak zrobić cosplay z Stalkera ale ja po prostu niewiem jak więc prosiłbym aby dać jakieś rady dla początkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Nie wiem czy ktoś z tutejszych się zna na cosplayu, tu bardziej rzecz idzie o modach, ewentualnie wstydzą się odpowiedzieć A próbowałeś pytać na jakiejś grupie na FB? Kiedyś widziałam na S.T.A.L.K.E.R. Polska sporo rozmów na ten temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darrien Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Naprawdę nie masz pomysłu? 😉 Nie musisz popierdzielać w pancerzu. Podejrzewam, że jakieś ubrania "moro" by wystarczyły. Do tego bluza z kapturem, jakiś oliwkowy plecak na militaria.pl możesz go znaleźć, ale jak chcesz hue hue "fachowców" to jak Meta pisała wyżej. Na Stalker Polska wbijaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gedi081 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) polecam płaszcz wzór 50-2 radziecki sam posiadam i idealnie dodaje stylu samotnika Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez gedi081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi