sosnaPL Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Gram w najnowsze anomaly z dodatkiem expedition i mam problem z misją aby zejść do podziemi do kryjówki striełoka. Gdyż gdy wejdę do podziemi to misja ciągle pokazuje żeby wejść do podziemi mimo że już w nich jestem. Myślę że to może być problem tego że gdy wejdę do podziemi to na pda pokazuję mi postać na dole mapy a nie pod zejściem i może dlatego nie załapuje misja ale nie jestem pewien więc piszę tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 SosnaPL - to może być błąd w skryptach. 1/ Zalecane zapisać na twardo przed wejściem do podziemi, jak wywali błąd w/w to wgrac ponownie, może da radę. 2/ może to jest misja/kwest Schrödingera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi