TheZiomsion Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Cześć. Dzisiaj pobrałem dodatek do coc pod tytułem STCoP Weapon Pack 2.8 v5.Wszystko jest super ale gdy podchodzę do handlarza to gra mi się ścina. Czy to wina tego dodatku? Liczę na dość szybką odpowiedź. Pozdrawiam Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez TheZiomsion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @TheZiomsion "ścina" w sensie spadek fps czy wywala na pulpit? Jak to drugie to może jest jakiś fatal error w logu gry żeby go tu wrzucić i zobaczyć o co chodzi. Ciężko powiedzieć czy wina dodatku, ja tam z nim problemów nie miałem. Zawsze można by sprawdzić najpierw czy w czystym Cocku ci przy tym handlarzu ścina ale to by trzeba od nowa instalować. A zobacz sobie czy u innych handlarzy jest problem, jak tylko z tym jednym to go najwyżej olejesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheZiomsion Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Nic z tych rzeczy.Gra po prostu się zacina i nie można nic zrobić.U innych handlarzy tak nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 @TheZiomsion to tak jak pisałem, nsjłatwiej olej typa ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheZiomsion Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Najdziwniejsze jest to że wcześniej tak nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milas Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Kwestia tego jaką masz wersje CoC'a. W wersji 1.4.22 może być to kwestia nieprawidłowej instalacji, bądź tego, że zainstalowałeś jeszcze inne addony na broń, które się zwyczajnie gryzą. W rezultacie czego po podbiciu do handlarza, gra Ci się crashuje. Natomiast jeżeli masz wersję beta 1.5 to nie licz, że będzie Ci wszystko działać, ponieważ tak jak było napisane w opisie, jest to wersja beta służąca przeważnie do testów, nie do modowania. 😅 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi