zbych Opublikowano 18 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Witam Ukończyłem linie fabularną na starcie z Leszym, i kolejne to prototyp 58 - zadania Akilli. Mam z nim o tym porozmawiać , ale jak na razie nie ma do tego żadnego dialogu. Muszę ukończyć inne jakieś zadania żeby ruszyć tą linie fabularną? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 @zbych Chodzi o pistolet Gaussa? Coś znalazłem na YT, ale nie wiem, czy o to chodzi: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 19 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Tak chodzi o tą linie fabularną. Dziś innym forum znalazłem że podobno żeby była ta opcja dialogowa trzeba wziąć misje od Pietrenki na pistolet gausa i zniszczyć butelki na bazie bandytów zlecone przez Borowa. Jak sprawdzę to napiszę. Chyba że jeszcze nie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 19 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 Temat zamknięty. Zrobiłem zadanie na pistolet gausa dla Pietrenki i ruszyłem zadanie na zniszczenie butelek dla Borowa. No i teraz jest już potrzebny dialog u Akilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi