Ignachinio Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Siema mam problem. Zniknął mi HUD całkowicie. Przeszedłem z Baru na Magazyny i cyk Hudu brak. Miał ktoś taki problem jak to rozwiązać? Wczytanie poprzednich zapisów powoduje, że tam też Hudu nie mam. Kolejna awarcia PDA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 @Ignachinio Spróbuj włączyć HUD klawiszem + na numeryku. Powinno pomóc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Dzięki Jednak co @wariat to Wariat Na niego zawsze liczyć można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi