kubastalker123 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia Zniknął mi Czapa z Bariery. Nie mam jak poprowadzić dalej zadania poszukiwania Szakala. Jakieś pomysły, rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Zostaje chyba się cofnąć w zapisach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Szkoda . Za daleko jestem żeby się tak cofnąć. Nie mam pojęcia od kiedy go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Nie miałeś komunikatu, ze zginął? Przeszukałeś całą mapę? Byłeś w bazie? nie stoi gdzieś przy płocie w rogu mapy celując do czegoś? To tak na szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 30 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Sprawdzałem. Ale zawsze można to zrobic bardziej dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Opcja jest też taka, że wszedł w tekstury. Na jakim oświetleniu grasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 31 Stycznia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Oświetlenie statyczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia Czasami na statycznym przedmioty wpadają w tekstury. Jesteś w stanie zmienić na dynamiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Czyli nie ma rady. Będe musiał pominać ten wątek. Nstepnym razem przypilnuje. Ale nie wiem bo ten mod zaorał mnie zupełnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego W dniu 30.01.2024 o 00:17, kubastalker123 napisał(a): Zniknął mi Czapa z Bariery. Nie mam jak poprowadzić dalej zadania poszukiwania Szakala. Jakieś pomysły, rady. Możesz wstawić sejwa zaraz przed lub zaraz po wejściu na MW? Nie wiem czy cos wymyślę, ale jeszcze podłubię w problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego OK wrzucę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 5 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Niestety przyszedłem z akcją dalej. Nie jest zapisany bezpośrednio po wykonaniu zadań Interpol. Pytanie dlaczego Wkręt nie chce mi dać miotacza ognia? dzień 91. autozapis generatory - magazyny wojsk.dds dzień 91. autozapis generatory - magazyny wojsk.sav Uwaga ogólna. Właśnie dostałem rangę "Prześladowca" co doskonale oddaje fakt że prześladuję pytaniami .... Edytowane 5 Lutego przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Tego który Ci naprawia. A masz hajs dla niego i innego smakołyki 10 butelek wódki i nie tylko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego mam wszystko a i tak nie chce ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego O kurde to faktycznie coś jest nie tak. Może OldMan Ci pomoże bo ja OP 2.1 na kompie nie mam. Ale jak dla mnie masz jakieś bugi i chyba będziesz musiał lecieć od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Teraz chciałbym skończyc jak się da. Nie dam rady jeszcze raz tego przechodzić.... Przesłałem OldManowi zapisy może co pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Chyba nie ma sposobu przywrócić npcta, może spawner choć wątpię że tam się da Co do miotacza mi też nie dał w op 2.1 ale wywalone i grałem dalej, zaszedłem daleko więc to chyba nic nie erroruje W skrytkach kolekcjonera jest lepszy Edytowane 6 Lutego przez Zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Trochę już siedzę nad tematem, ale... Spawner się sprawdza: ale sejw @kubastalker123 nie wczytuje się po zmianie języka na PL. Wyrzuca błąd [error]Arguments : zashit_garik_teleport Wyczytałem na rus stronach, że jest to spowodowane dodaniem do moda opcji pokazywania na mapach teleportów chociaż wcale ta nie musiało być zrobione. W spawnerze PL z pierwszego postu nie ma możliwości dodania Czapy. W ogóle to zastanawiam się czy @kubastalker123 nie dłubał w plikach bo jego sejw nawet bez dodania innego spawnera ma problem z wczytywaniem. Działa dopiero po zejściu w ustawieniach na statyczne i średnie, a gdy rozpoczyna się nową grę to wszystko śmiga na max detalach. No nic, mam jeszcze jeden pomysł, ale to potrwa... Pracuję na wersji z patchem 8.2. p.s. Miotacz ognia bardzo się w dalszej grze przydaje p.s.2 @kubastalker123 czy jak wszedłeś na magazyny pierwszy raz to Czapa żył (był)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Miotacz to poboczne zadanie które jest dość irytujące do robienia. Ja generalnie olałem temat i jak mi się pod koniec gry wisiało to zrobiłem. Miotacz taki sobie zdobędziesz lepsze cacko w grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Myślę że Czapy już dawno nie było. Przebiegałem tamtędy wiele razy i nie przypomina sobie żeby był. Na początku zrobiłem dla niego zadania wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 18 minut temu, kubastalker123 napisał(a): Myślę że Czapy już dawno nie było. Przebiegałem tamtędy wiele razy i nie przypomina sobie żeby był. Na początku zrobiłem dla niego zadania wszystkie. To do czego jest Ci potrzebny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 6 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Obawiałem się że to wszystko za późno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego No niestety nic nie wymyśliłem. Z tego co widziałem na rus filmach Czapa nie odgrywa jakiejś istotnej roli. 1. Daje nagrodę 1000 r. za obronę bariery. 2. Potem jest szukanie jego lornetki w bazie - nagroda pistolet Smith & Wesson 1911 3. Daje też zadanie do wykonania w Prypeci, trzeba znaleźć moduł sterowania do automatycznego karabinu, który stoi uszkodzony na barierze, za co finalnie otrzymujesz Colta M4 CQBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Te wszystkie zadania zaliczyłem. Ale póżniej są zadania z Szkalem. /Interpol/. Musi z nim być rozmowa, aby iśc na Radar i jest problemem tutaj. Edytowane 7 Lutego przez kubastalker123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubastalker123 Opublikowano 7 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Dziękuje za pomoc. Idę dalej z fabułą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi