maro19880518 Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Czy ktoś próbował wrócić do Oazy? Naukowiec w Jupiterze w bunkrze wspomina że można się podjąć tego zadania, ale nie ma go jako do wykonania. Próbowałem tak samo jak w Zew Prypeci wejść do Oazy i zablokowałem się na przechodzeniu przez te światła między filarami w podziemiach. Więc wczytałem poprzedni zapis. Może komuś się udało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Próba kolejna może być pozytywna, próbuj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19880518 Opublikowano 27 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Ale czy w tej grze jest to do przejścia, czy to tylko taka ciekawostka nawiązująca do misji z Zew Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego Z oazą jaki jej odmianami np. serce oazy jest pułapka, raz weżmiesz to bedziesz ją miał do końca gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19880518 Opublikowano 28 Lutego Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Udało mi się dotrzeć do serca oazy, jednak troszkę inaczej przechodzi się między tymi filarami, po prostu te śnieżynki są słabo widoczne, no i trzeba trochę pokombinować z początkową bo jej nie widać. Potem jest jak w Zew Prypeci, bierzesz serce oazy i zaraz pojawia się ten pies psioniczny. Ale naukowiec w bunkrze nie porusza tematu oddania artefaktu, także można go sobie zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego Jest twój, na dobre i na złe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi