Brzo0za Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja Próbuje wgrać spolszczenie, postanowiłem się przerzucić z 2.1 na 2.2. Jednakże mam problem z wgraniem spolszczenia, czy jest ono w ogóle działające? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 13 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) @Brzo0za Zmieniłeś język w opcjach? Ukryj zawartość Edytowane 13 Maja przez LisKot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 13 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja (edytowane) @LisKot Tak, próbowałem już z kilkadziesiąt razy, po ponownym wejściu do gry wszystko wraca tak jak było wraz z wszelkimi innymi ustawieniami jak np. rozdzielczość, jakość grafiki. Wielokrotnie też próbowałem wyjąć i wsadzić jeszcze raz plik ze spolszczeniem z foldera z grą Edytowane 13 Maja przez Brzo0za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja @Brzo0za czasem nie zainstalowałeś moda w c:\programfiles\.... Jeśli tak to zainstaluj wszędzie tylko nie tam 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 14 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja @tom3kb a na czym to dokładniej polega? Ponieważ nie mam praktycznie żadnej wiedzy tej informatycznej i wszystko co robiłem do tej pory przy instalacji jakichkolwiek gier to robiłem na zasadzie "byleby działało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja @Brzo0za o ograniczenia uprawnień itp do tego co możesz robić. Np jak niektóre mody zainstalujesz na partycji systemowej w ProgramFiles to nie będą działały zmiany ustawień, nie zapiszesz gry itp. Można by się nieraz bawić w odznaczanie w pliku opcji "tylko do odczytu" czy odpalać z uprawnieniami administratora itd ale po co się męczyć. Zainstaluj sobie np w c:\Op2_2 czy d:\Op2_2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 14 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja Poddaje się, próbowałem wszystkiego. Pozostaje przy wersji 2.1 Najwidoczniej mój laptop nie jest gotowy na takie zmiany, strasznie wybredny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi