Brzo0za Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja Kiedy przynosimy komputer na Jantar, w notatce pojawia się coś o Jakucie. Problem polega na tym że gdy już do niego dotarłem i biorę kwestię, że chcę z nim porozmawiać on odpowiada że jest zajęty i żeby iść do Freemana, kiedy rozmawiam z Freemanem nie ma on żadnych zadań głównych, jedynie te cykliczne jak np. przynieś 3x ogon psa. Coś trzeba wcześniej zrobić aby odblokować dalsze kwestie czy nie da się z tym nic zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja @Brzo0za @wariat kiedyś wspominał o Jakucie w innym temacie: Nie wiem, czy pomoże, bo ten mod, to jeden wielki "tasiemiec", więc ciężko mi cokolwiek doradzić. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi