JaJMaNxD Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Siemanko Ogólnie dziwna sytuacja podchodzę do Warga na Agropromie z naprawdę dobrą bronią (ORSIS T-5000) a i tak linijka żeby kontynuować zadanie nie pojawia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja A masz zapis przed rozpoczęciem misji? Jeżeli go wczytasz i rozpoczniesz na nowo, to powinno się naprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Nie musisz mieć broni. Musisz mieć schowaną broń i podejść do Wargi. On Ci powie że będziesz obserwować tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 19 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 8 minut temu, Polski_Szogun napisał(a): A masz zapis przed rozpoczęciem misji? Jeżeli go wczytasz i rozpoczniesz na nowo, to powinno się naprawić mam taki ale to nie wchodzi w grę bo tak na oko będę z 100h w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Podeślij save to zobaczę co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 19 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Proszę 3416.dds 3416.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Ok. Sprawdzę savy i dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Godzinę temu, JaJMaNxD napisał(a): mam taki ale to nie wchodzi w grę bo tak na oko będę z 100h w plecy To nie, ale ważne, że napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 1 godzinę temu, JaJMaNxD napisał(a): linijka żeby kontynuować zadanie nie pojawia się Też tak miałem u siebie. Pomogło mi kilkukrotne wczytanie zapisu i dialog się pojawił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja A więc tak. Nie czyściłeś sobie Agro wcześniej bo nigdzie nie ma BTR a i na bazie jakoś mniej ludków jest? Jeśli tak to zadanie masz uwalone. W PDA wśród zadań nigdzie go nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja @Ignachinio To zadanie pojawia się w PDA po rozmowie z Wargiem. U mnie po wczytaniu powyższych zapisów Warg też jest niemową, ale jeszcze spróbuje pokombinować. Ale niepokoi mnie trochę to że nie ma BTR-a o którym wspomniałeś, myślę że to może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Jak dla mnie wzbudził alarm w kompleksie. Bo pamiętam, że jak się wchodziło to BTR już były i miałeś nie prowokować ich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja ja te BTR od razu zniszczyłem wchodząc na agro a na bazie mniej ludzi bo juz ich zlikwidowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja No to Warga według mnie się do Ciebie już nie odezwie. Zadanie snajperskie polegało na tym, że nie możesz podnieść alarmu na bazie. Musicie działać skrycie. Jeśli masz zapis przez rzezią na Agro to to Cię ratuje. Zadnie które miałeś jest niestety uwalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Ale lipa coś mnie omija z tego powodu ? Jakaś linia zadań czy broń? A może nie ma to kompletnie znaczenia i mogę to olać i nie przejmować się tym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja @JaJMaNxD No właśnie, że bardzo dużo Cię ominie, mianowicie cała linia fabularna z Akilem i Prototypem 58, bo zaczyna się ona właśnie po rozliczeniu zadania u Kostii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja kurcze nie dobrze nie da się tego jakoś przeskoczyć ? jakimś fiksem czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Nie mam pojęcia, takim czarodziejem nie jestem Próbuj jeszcze od wczytywania autosave z wejścia na Agro i od razu próbuj rozmowy z Wargiem, u mnie takie rozwiązanie zadziałało za którymś razem bo też miałem z tym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 20 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja okej spróbuje tak próbuje i próbuje i nic aż wczytałem wcześniejszego save i tam tez nie działa dopiero jak wczytuje jeszcze wcześniejszego i jak znów biorę zadanie to działa ale tak to lipnie wychodzi że aż mi smutno nie ma tu jakiego czarodzieja od komputerów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Z doświadczenia czasami warto się cofnąć w sejwach. Ja tak kiedyś musiałem zrobić i źle nie było. Teraz też miałem długą przerwę od gry i zaczynałem od nowa Opka. A warta bo linia Akila kozacka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 24 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja Przybył czarodziej od komputerów i mi to ogarnął dziękuję wszystkim za pomoc i dobrej zony 💪 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja Ok super, że się udało. Napisz tylko co zrobiliście tak aby następne osoby wiedziały. O ile możesz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaJMaNxD Opublikowano 6 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia Na początek przepraszam wszystkich za takie spóźnienie myślałem ze to zrobiłem jak rozpakujesz plik to wystarczy cały folder gamedate wrzucić do folderu z grą Warg zawalone zadanie.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi