set120 Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Witam mam problem z GAMMĄ gra się włącza ale przy wczytywaniu rozgrywki wywala błąd. Expression :<no expression> Function :Clinifile r_string File : D:\a\xray-monolith\xray-monolith\scr\xrCore\Xr_ini.cpp Line : 1266 Description : fatal error Arguments : Cant find variable class in [wpn_adar2_15] stack trace : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca @set120 ludzie mieli ten problem kilka miechów temu, niektórym pomógł update launchera. Nie wiem jak u ciebie też wygląda sprawa z wersją moda. Bo też mogły być jakieś updatey. Zawsze możesz też zerknąć co inni pisali: Klik Mi się czytać nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set120 Opublikowano 8 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 10 godzin temu, tom3kb napisał(a): Witam. Sprawdziłem moja wersja launchera to 4.3.0.0. A teraz głupie pytanie jak go aktualizować do 6,0,0,0? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca @set120 podejrzewam, że aktualne linki do launchera i do modów są na Discordzie Gammy bo chyba głównie tam się toczy rozwój modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
set120 Opublikowano 8 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Dzięki podziałało. Aktualizacja launchera i już śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi