Polski_Szogun Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Po prostu chcę zagrać w Clear Sky, a gdy odpalę grę, nie mogę ruszać kursorem. Zrobiłem reinstall na steamie, dalej nic . Pomoże ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 30 minut temu, Polski_Szogun napisał(a): Po prostu chcę zagrać w Clear Sky, a gdy odpalę grę, nie mogę ruszać kursorem. Zrobiłem reinstall na steamie, dalej nic . Pomoże ktoś? Nie wiem jaki masz antywirus. Ja nie używam żadnego poza systemowym Microsoft Defender. W każdym razie jeśli używasz jednego czy dwóch programów to i tak trzeba dodać do wyjątków ten folder, w którym zainstalowana jest gra. U mnie na przykład wykluczenia w Microsoft Defender wyglądają tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 A alt+tab żeby zwinąć grę na pasek i znowu na pełny ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 @OldMan ja nic nie zmieniałem @tom3kb zrobiłem tak, ale nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 15 minut temu, Polski_Szogun napisał(a): @OldMan ja nic nie zmieniałem Przecież nie napisałem, że coś zmieniałeś, tylko co moim zdaniem powinieneś zmienić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 Wiem, tylko napisałeś, że nie używasz żadnego oprócz Microsoft Defender i napisałem, że nic nie zmieniam, bo też mam tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 @Polski_Szogun a jaką masz rozdzielczość, widziałem, że ktoś miał podobny problem to w user.ltx ręcznie zmienił na jakąś powyżej 1280x1024 i mu pomogło. Jakiś stary post z przed kilkunastu lat. No i problem mieli na Dx10, na 9 było ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 @Polski_Szogun napisałem o wykluczeniach ponieważ u mnie też co jakiś czas występuje ten problem, i właśnie dodawanie katalogów z grą (modem) do wykluczeń zawsze pomagało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 11 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2024 (edytowane) @tom3kb, mam 1920x1080, ale zrobię tak jak mówisz @OldMan dzięki za radę Ustawiłem w pliku user.itx i podziałało, dzięki chłopaki Edytowane 12 Lipca 2024 przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi