Polski_Szogun Opublikowano 16 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Platforma: Cień Czarnobyla 1.0004 Data premiery: 16.06.2024 r. Autor: StalkerFM_BHE OPIS: Spoiler FPL to spin-off Między niebem a ziemią, który jest modyfikacją fabularną z domieszką gry swobodnej oferujący 7 lokacji. Cechy moda: nowa fabuła, freeplay, 7 lokacji. GALERIA: Spoiler INSTALACJA: Spoiler Zalecana kolejność instalacji: 1. Cień Czarnobyla 1.0004. 2. Zawartość pobranego archiwum moda umieszczamy w głównym katalogu gry. LINKI DO POBRANIA: Spoiler Mod: Yandex - [KLIK] Yandex - [KLIK] Yandex - [KLIK] Źródło: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca @Polski_Szogun źle nie wyszło, tylko pamiętaj, aby wrzucać screen na załącznik Co do moda... Dobra, nie będę narzekał, ale ten freeplay jakoś do mnie nie przemawia. Może będzie warto dać mu szansę ze względu na F.M. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 17 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Starałem się jak mogłem i też myślę, że źle nie wyszło Edytowane 17 Lipca przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi