Ignachinio Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Siemka mam problem. W D-6 bunkrze nie mam schowka tego jegomościa choć nie zabiłem go w Dolinie mroku. Schowek powinien być w sejfie w rogu sali gdzie zabijam błyskawicę. Ale.. no właśnie nie ma go tam. Dodam, że błyskawica nie mówi nic tylko od razu ginie z moich rąk. Nie mam od niej żadnego dialogu. Moje pytanie czym to może być spowodowane? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca Heh, a ja do tej pory nawet nie wiedziałem o tym schowku Dopiero teraz od Ciebie się dowiedziałem. Odpaliłem grę, poszedłem do D-6 i schowek u mnie jest. Nie wiem co może być przyczyną że u Ciebie go nie ma. Jedyne co mi przychodzi na myśl, to to, że w Dolinie przy zadaniu na fleszkę może i samego Blendy nie gruchnąłeś, ale wdałeś się w walkę z najemnikami którzy wtedy się zbiegali do fabryki po dialogu z Blendą. Jeśli po otrzymaniu fleszki zbyt długo się kręciłeś w pobliżu fabryki to Blenda też staje się wrogi, on sam o tym wspomina w dialogu. Zawsze możesz też podesłać zapis, to sprawdzę u siebie, chociaż nie jestem pewien czy to coś da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Nie pamiętam już tego. Pamiętam, że gadał on o tym. Rozumiem, że schowek był w plecaku w sejfie? Nigdzie indziej nie występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 31 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Tak, ten schowek ma tylko jedno miejsce spawnu właśnie w tym sejfie. Widocznie podczas zadania w Dolinie musiał stać się wrogi i dlatego gra nie zaliczyła tego. W sumie będzie to mała rada dla innych graczy aby się streszczać podczas zadania na fleszkę w Dolinie Mroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 31 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca Dokładnie. Idę dalej z fabułą w takim razie tam już nic nie zrobię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi