Polski_Szogun Opublikowano 14 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu (edytowane) @Marcx @Poltergeist już git wszystko działa podpięte . Fair fight na moim discordzie mi wszystko polecił pod ulepszanie kompa i ten wentylator 💪. Btw wyśle wam zdjęcie obudowy jak przyjdzie. Kartę zdecydowałem już do upgrade RTX 2070S (według mnie dobra karta) może nawet i unboxing na moim kanale YT Zasilacz gdy będzie obudowa get out AKYGA 550W. Zastąpi go MSI 650/700W aby zasilić naszego RTX-a . P.S nie musicie mówić że AKYGA z czarnej listy zasilaczy i beznadzieja, bo od razu gdy go zobaczyłem wiedziałem że szybko się go pozbędę (chciałem be quiet), budżet miałem 1500 złotych + składanie + instalacja wszystkiego więc musieli zrezygnować z be quiet . Edytowane 13 godzin temu przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi