mrcszyman Posted August 24 Report Share Posted August 24 (edited) Gdyby ktoś miał problem stworzyć plazmową gąsienicę (np jak jak - do dziś...), to w opisie receptury jest błąd. Opis receptury plazmowej gąsienicy z encyklopedii w pda (kliknij) Opis mówi, żeby wrzucić sam bezoar w anomalię spalacz. Otóż nie - trzeba wrzucić jednocześnie bezoar razem z śledzioną zakażonego szczura. W innym przypadku zdziwimy się, bo w oknie transmutatora mamy informację "brakuje składników do gotowania". Pisząc temat, miałem zapytać społeczność, w czym jest rzecz, ale coś mnie tchnęło - wrzuciłem do ekwipunku każdą pierdołę (po 1 sztuce) typu konserwa , chleb, każdy posiadany artefakt, każdy posiadany element mutanta - i wyszło, czego brakowało, a o czym opis nie informuje. Nie pamiętam, kto dawał przepis na plazmową gąsienicę (chyba sacharow), możliwe, że wtedy w oknie rozmowy był prawidłowy przepis. Szkoda, że w encyklopedii w pda w opisie receptury nie jest to poprawnie zapisane. Edited August 24 by mrcszyman kosmetyka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts