szeryf1988 Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Witam ponownie mam kolejny problem fabularny nie mam wogule dialogu u pietrenki na zadanie o playboya dla niego mimo iż playboya już mam.Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września A to na pewno ta gazetka? Bo wygląda jakbyś miał nie tą co trzeba gazetkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf1988 Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Tak ta z 2008r miejsce znalezienia też się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Dostęp do terenu powinności oczywiście masz i radar też już cały masz wyczyszczony? X-10 ogarnięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września @szeryf1988 Jeżeli masz aktywne zadanie na znalezienie tego pisemka i wziąłeś je z Radaru to pisemko trzeba oddać Iwancowowi a nie Pietrence, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf1988 Opublikowano 30 Września Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września Radar zdobiony x10 też dokumenty zabrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września No patrz na to bym nie wpadł. Czyli problem rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi