Polski_Szogun Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października (edytowane) Mam smutną wiadomość. Dostałem bana w multiplayerze na serwerze Ben and Sem. Używałem sposobu aby wejść na dach, a wejście tam jest niedostępne. Głosowania na bana nie zrobili gracze, ale gdy wszedłem do budynku, w którym jest ten bug. Wywaliło mnie do głównego menu Czystego Nieba, gdy próbowałem wejść na serwer wywalało do wyboru serwerów. Proszę jeżeli ktoś ma jakieś pomysły, to niech pisze (robiłem reinstall i zmieniłem nick, ale nic z tego). Granie bez tego serwera, to dla mnie nic 😞 Edytowane 6 Października przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października @Polski_SzogunBana to dostałeś pewno na ip, zmiana nicku nic ci nie da. Jak serwer ma jakąś swoją stronę, forum czy discorda to pewnie mają dział bany/unbany i jak coś to sobie tam możesz pisać, gadać. Mogą ale nie muszą cię odbanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października @tom3kb co to jest ip? Znalazłem stronę, ale nie da się napisać posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Twój adres ip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 6 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października Dzięki za info . Jak jutro nie odbanują, to będę szukał możliwości unbana dopóki nie znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października @Polski_Szogun albo graj na innym serwerze chociaż w dzisiejszych czasach to pewnie policzy się na palcach jednej ręki 😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 7 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października (edytowane) @tom3kb chciałem, ale prawie wszystkie są puste 😞 Dzisiaj instaluje Valorant, więc spokojnie. Będzie w co grać Edit: Odbanowali mnie, ale Valorant instaluje i tak Edytowane 7 Października przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi