szeryf1988 Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Mam dwa pytania 1.czy i gdzie można znaleźć darmowe kłudki.2-jak zwiększyć udźwig nie wliczając artefaktów czy ego szkieletów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października @szeryf1988 W pliku actor.ltx linijka max_walk_weight i w pliku system.ltx linijka max_weight. W obu najlepiej wpisać taka samą wartość. A darmowych kłódek nigdzie nie znajdziesz. Chyba że użyjesz spawnera albo dopiszesz do sprzedaży jakiemuś handlarzowi po niskiej lub zerowej cenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf1988 Opublikowano 25 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października Nie mam takich plików w żadnym folderze gry.Jedyne pliki z rozszerzeniem ltx to te co na foto ale nie mam tam nic z tego co napisałeś.A skąd ewentualnie pobrać patche na udźwig do tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października W pliku actor zmień to powinno wystarczyć. Pamiętaj aby podnieść też wagę z bieganiem. Bo inaczej będziesz miał lipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 25 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października @szeryf1988 Mogę Ci zrobić taki patch na udźwig tylko powiedz na jakiej wersji grasz czy z 12.05.2022 czy z 15.03.2023 żebym zrobił do odpowiedniego patcha. Odpal grę i w menu w dolnym rogu sprawdź. Dobra, zrobiłem dwa to sobie wybierzesz odpowiedni jak sprawdzisz. Rozpakuj i folder gamedata wrzuć do głównego katalogu gry. 12.05.2022.rar 15.03.2023.rar W dodanych plikach jest podniesiony udźwig do 800 kg + zwiększona wytrzymałość GB. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi