MichałNamiota Opublikowano Czwartek o 19:46 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:46 Dlaczego mimo że zabiłem 3 mutanty dalej uderzają we mnie przedmioty i dr się nie odzywa. Nie mogę skoczyć misji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Czwartek o 19:58 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:58 @MichałNamiota o ostatnio widziałem też takie pytanie, ciekawe czy o to samo chodzi. Bo w budynku na górze jest jeszcze jakiś Poltergeist, nie pamiętam czy może coś więcej. Musisz go też ubić żeby popchnąć misję do przodu. Ps. Ten Poltergeist czy ze dwa są chyba w jakiś "okrągłym" budynku z którego wyszedłeś, możliwe, że jeszcze jakieś wajchy będziesz przęłączał itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi