mirzal Posted March 30 Report Share Posted March 30 Konkretnie w modzie CS OGSM Extended. Wiem że za te ikonki odpowiada plik o nazwie ui_icon_equipment.dds znajdujący się w gamedata\textures\ui, ale za cholere nie wiem jak to zmienić. 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LisKot Posted March 31 Report Share Posted March 31 @mirzal Z góry uprzedzam, że nie robiłem tego wcześniej, więc nie mogę zagwarantować jakości. Na wszelki wypadek zachowaj oryginalną kopię pliku. Spróbuj to wrzucić: ui_icon_equipment.dds To ten sam plik z moda, tylko z niektórymi ikonkami podmienionymi na te z Czystego Nieba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted March 31 Author Report Share Posted March 31 7 godzin temu, LisKot napisał(a): To ten sam plik z moda, tylko z niektórymi ikonkami podmienionymi na te z Czystego Nieba. sukces połowiczny - zostały do podmiany jeszcze ikonki broni (nb. te które najbardziej mnie drażnią) - jak to zrobić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LisKot Posted March 31 Report Share Posted March 31 @mirzal Trochę ich podmieniłem, ale jak widzę, to o obrzynie zapomniałem. Problem z niektórymi ikonkami jest taki, że ich po prostu nie było w oryginalnych grach. A o które ci szczególnie chodzi? 26 minut temu, mirzal napisał(a): jak to zrobić ? To, co do tej pory zrobiłem, to podmieniłem w gimpie ikonki na te z: ui_icon_equipment.dds (z Czystego Nieba) i zapisałem w rozszerzeniu .dds z kompresją DXT5 Tutaj wersja z zamienionym obrzynem, PSZ-9Md Powinności i AKM. : ui_icon_equipment.dds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted March 31 Author Report Share Posted March 31 Godzinę temu, LisKot napisał(a): Tutaj wersja z zamienionym obrzynem, PSZ-9Md Powinności i AKM. : ui_icon_equipment.dds Czyli sprawa jasna -to dłubanie gimpem w plikach, a nie podmiana plików z innego moda, daje pożądane efekty Dziękuję za dotychczasowe i jeśli możesz podrzuć kompletne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LisKot Posted March 31 Report Share Posted March 31 (edited) @mirzalTak jak już napisałem, nie wiem, jakie jeszcze przedmioty mógłbym jeszcze podmienić. Jeśli masz jakieś konkretne na myśli, które wiesz, że były w podstawce to napisz. Tak to aktualnie wygląda: Edited March 31 by LisKot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirzal Posted March 31 Author Report Share Posted March 31 OK. najbardziej zależy mi na całej amunicji, ponadto ikony broni - jeśli nie wszystkich to chociaż tych najczęściej używanych prze NPC-ów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts