ralf237612 Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Przepraszam bardzo ale próbowałem i w pracy i w domu i chyba jest jakiś błąd bo mieli mieli i nie da się ściągnąć stalker nlc 7 3.0 edycja polska ..można prosić o jakiś działający link czy coś do tego moda?? Dziękuje Bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia @ralf237612 a masz konto na Mega? Jak nie to pewnie po dojściu do 5gb przerywa ci pobieranie. Ten hosting miał takie ograniczenia różne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 4 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia no właśnie w tamtym miesiącu próbowałem się tam logować na swoje załorzone konto/instalacja jakiegoś opragramowania mega i td..ale coś mi tam nie poszło... ale teraz to coś innego raczej...,pisałem że z pracy czyli z innego komputera też mi nie chce się nic ruszyć...to nie jest tak że mi limit ten podstawowy padł...po pierwsze miałbym o tym komunikat o przekroczeniu i wtedy albo wykupieniu albo czekaj....-tu w ogóle mi nie rusza pobieranie mieli i mielii wstępnie i nic się nie zaczyna buforować.... a nie poszło mi z mega bo mi na pocztę nie przyszło potwierdzenie logowania...tak sprawdzałem wszystkie spamy/foldery itd.... właśnie wyczyściłem rejestr i poszło!!! znaczy udało mi się zalogować i po prostu ruszyło, przepraszam za kłopot...to był chyba jakiś błąd po nieudanej próbie instalacji wersji mega- deskt powej.... dziękuje i przepraszam jeszcze raz ! czasami ogarniam coś wolniej niż inni....;( no dobra...nie jest tak kolorowo...założyłem te konto zalogowałem się dostałem jakieś 25 gb darmowej i myślałem że to już ale nadal pokazuje jakieś przekroczone 5 gb transferu...a myślałem że te 25 gb to transfer ;).a to 25 gb pamięci dyskowej (cokolwiek to oznacza).---.co ile się to odnawia ten transfer? i czy dam radę potem ściągnąć ten plik skoro z założenia zajmuje więcej niż 5 GB??? Podpowiedzcie coś proszę bo nie ogarniam tego mega...-ogarniam tylko to że jakbym zapłacił to by poszło ;)..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralf237612 Opublikowano 6 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia ok. sciągnąłem... błędem było że program mega ściągał 4 naraz te same pliki po 5 giga z hakiem...musiałem wcześnie kliknąć ..on zapamiętywał a gdy na drugi trzeci dzień zaczynałem ściąganie to od nowa i zaczynał nowy i te wcześniejsze pliki. .nic dziwnego że wciąć brakowało mi "transferu"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi