Raymanek Opublikowano Sobota o 09:21 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:21 Siemka czy znajdzie się ktoś kto również tak jak ja próbował cofnąć Misery Visuals. Borykam się z takim problemem, iż rozpocząłem grę testując pierwszy raz Misery Visuals MBTT + Dead Zone jednak jakby to powiedziec po ograniu już Misery trochę przejadła się ta mroczna zona i chciałem cofnąć modyfikacje tj. usunięcie wszystkiego co z tym związane z gamedaty oraz cofnięcie w modsach Dead Zone jednak po takim zabiegu save'y są rozwalone nie wczytują się już całkowicie. Gra blokuje się na wczytywaniu obiektów graficznych. Przywrócenie modyfikacji i gamedaty naprawia ten problem ale wtedy zostają dalej visuale z Misery. Czy może ktoś też borykał się z takim problemem albo znalazł rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Sobota o 11:35 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 11:35 @Raymanek no trudno żeby zapisy zrobione z jakimś modem działały później na grze, z której te mody wywaliłeś. Wtedy czeka cię rozpoczęcie gry od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymanek Opublikowano Sobota o 12:50 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 12:50 Godzinę temu, tom3kb napisał(a): @Raymanek no trudno żeby zapisy zrobione z jakimś modem działały później na grze, z której te mody wywaliłeś. Wtedy czeka cię rozpoczęcie gry od nowa. Nie jest to tak oczywiste na wcześniejszych Lost Alphach można było swobodnie w trakcie tych samych save'ow ryglować i zmieniać mody graficzne tym bardziej, że na logike nie ma to wpływu na jakiekolwiek działanie gry skoro to czysty wizual. Stąd moje pytanie bo dopiero w tej wersji się z tym spotkałem żeby takowe problemy występowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi