Raymanek Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Siemka czy znajdzie się ktoś kto również tak jak ja próbował cofnąć Misery Visuals. Borykam się z takim problemem, iż rozpocząłem grę testując pierwszy raz Misery Visuals MBTT + Dead Zone jednak jakby to powiedziec po ograniu już Misery trochę przejadła się ta mroczna zona i chciałem cofnąć modyfikacje tj. usunięcie wszystkiego co z tym związane z gamedaty oraz cofnięcie w modsach Dead Zone jednak po takim zabiegu save'y są rozwalone nie wczytują się już całkowicie. Gra blokuje się na wczytywaniu obiektów graficznych. Przywrócenie modyfikacji i gamedaty naprawia ten problem ale wtedy zostają dalej visuale z Misery. Czy może ktoś też borykał się z takim problemem albo znalazł rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia @Raymanek no trudno żeby zapisy zrobione z jakimś modem działały później na grze, z której te mody wywaliłeś. Wtedy czeka cię rozpoczęcie gry od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raymanek Opublikowano 26 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Godzinę temu, tom3kb napisał(a): @Raymanek no trudno żeby zapisy zrobione z jakimś modem działały później na grze, z której te mody wywaliłeś. Wtedy czeka cię rozpoczęcie gry od nowa. Nie jest to tak oczywiste na wcześniejszych Lost Alphach można było swobodnie w trakcie tych samych save'ow ryglować i zmieniać mody graficzne tym bardziej, że na logike nie ma to wpływu na jakiekolwiek działanie gry skoro to czysty wizual. Stąd moje pytanie bo dopiero w tej wersji się z tym spotkałem żeby takowe problemy występowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi