tybet64 Opublikowano Czwartek o 10:06 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:06 Witam.Mam prawie wszystko w zadaniu "Niewidzialni".wrzuciłem bizony do anomalii, przychodzę po 24h(no trochę później) a tu mi pisze że broń uległa całkowitemu zniszczeniu.A potem mam zanieść je do Krzyża ale tej broni tam nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano Czwartek o 10:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:59 @tybet64 Krzyżowi musisz zanieść te anomalne bizony które znalazłeś przy wojakach. A z tymi zwykłymi bizonami w anomalii to tak ma być. Miałeś sprawdzić tą "receptę" i sprawdziłeś że nie działa. I to samo powiesz Krzyżowi. Idź do niego z tymi anomalnymi od wojaków i zadanie zaliczysz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 9 godzin temu Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Wielkie dzięki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi