Naznaczony Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 "Niedaleka przyszłość Rok 2024.Topniejące zasoby ropy naftowej wywołują globalny kryzys energetyczny.Sojusz Czerwonej Gwiazdy i zachodnia koalicja,dwie największe potęgi militarne świata przyszłości,zbroją swoje armie i szykują się do wojny.Po czyjej staniesz stronie?Dołącz do żołnierzy ruszających na front i weź udział w niezwykle ekscytującym pojedynku mocarstw!" Czy ktoś grał w tą grę jeśli tak to zastanawia mnie wasza opinia o niej, mi gra przypadła do gustu dlatego że nawet ciekawie się grało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 8, 2011 Report Share Posted March 8, 2011 Bardzo dobra gra FPS..grałem dwa razy całość. Bardzo dynamiczna akcja, super sprzęt i dobra grafika. Wyszły już patche do tej doskonalej gry. Najbardziej zapamiętałem niepowtarzalne gadżety, które można wykorzystać w walce...nie spotkałem żadnego z nich w innych grach, a szkoda... ...latające sondy... ładunki wybuchowe, kamera i oświetlanie celów w jednym ...miniaturowe helikoptery wyposażone w rakiety ...miny przeciwpancerne na miniaturowych podwoziach poruszające się z zawrotną szybkością ...składany robot na gąsienicach z działkiem minigan, który sieje postrach i spustoszenie Wszystko to sterowane zdalnie z panelu wyposażonego w kamerę. Warto poświęcić trochę czasu dla tej gry. Duży wybór pojazdów bojowych nie pozwoli się nudzić. A tutaj mały filmik z gry...Moje ulubione zabawki w akcji... http://www.youtube.com/watch?v=8Erp_HZYUic&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 Fajnie jest też że do tych pojazdów zrobili "zasięg" a nie że latasz po całej mapie stojąc w miejscu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted March 9, 2011 Report Share Posted March 9, 2011 Tak wszystkie Drony mają ograniczony zasięg i trzeba dobrze kombinować by nie uciekły z pola widzenia anteny...co oznacza ich utratę.. :D. Wrogowie tez zawsze za punkt honoru stawiają sobie rozwalić Twój dron, więc nie jest łatwo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted March 9, 2011 Author Report Share Posted March 9, 2011 ja to lubię tym Helikopterkiem latać. pojazdami się fajnie porusza.Malakas nie wiesz czy da się tam grać Sojuszem Czerwonej Gwiazdy? bo z tego co pamiętam to tylko grałem sojuszem zachodnim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted May 7, 2011 Report Share Posted May 7, 2011 Jako single gracz nie można..miała być dodana opcja wyboru w kolejnych patchach, ale nie wiem czy już to dodano. Gra jest super i szybkość akcji nie pozwala się nudzić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naznaczony Posted May 17, 2011 Author Report Share Posted May 17, 2011 Z tą szybkością akcji to masz rację jedna z takich lepszych misji to tak w której musisz rozwalić tą rakietę czy coś A szkoda że nie można w singlu grać tą drugą stroną <_< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted June 12, 2011 Report Share Posted June 12, 2011 Kiedys pogrywałem sobie na piratku ;) teraz mam na półce oryginał i do tej pory nie zdarzyłem zagrać jest jeszcze w folii ;) Podobała mi się ta aktywna ,,linia walki,, gdy przejmujemy kolejne budynki zabijamy kolejnych wrogów linia aktywnie się przemieszcza . Te wszystkie zabawki wojenne o których koledzy wspomnieli wyżej z tego w innych grach widziałem tylko samochodzik zdalnie sterowany z bombą w COD . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts