Lester Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) zbyt obrazów witam mam problem z zadaniem mam iść do posłańca granta aby iść do czarnego maga w khorinis podchodzę do granta a on mnie bije mimo ze mam na sobie opaskę niewolnika i nie mam żadnej broni na sobie wczytywałem już 10 razy robiłem zadanie malarza i ciągle jest tak samo wie ktoś jak to naprawić Edytowane 17 Lipca przez Lester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca @Lester ja pierdzielę może tak jakaś kropka i przecinek? No i może info co za mod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 17 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) . Edytowane 17 Lipca przez Lester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca @Lester na początek w poradnik zerknij: Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 17 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca (edytowane) Po zrobieniu zadania “Orkowie na przełęczy” Giaccomo prosi nas, abyśmy dokończyli dla niego trzy zamówienia. Pierwszy obraz zanosimy do Lariusa i sędziego, którzy znajdują się w starej wieży Dextera niedaleko farmy Onara. Kolejny sprzedajemy jednemu z bandycie (Gonzalesowi) przy jeziorze między martwą harpią a domem Erola, idąc w stronę farmy Onara. Ostatni obraz trafia do czarnego maga Kordiana. Jednak, by dostać się do miasta musisz spotkać się z pośrednikiem, Grantem, w jaskini niedaleko miasta (tam gdzie teleport magów wody do Martwej Harpii).Gothic II: Noc Kruka Odyseja - W Imieniu Króla - ja to wszystka zrobiłem poprawnie ale jak ide do posłańca to mnie bije jak podejde do niego Edytowane 17 Lipca przez Lester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca @Lester Są też na yt jakieś filmiki np: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 17 Lipca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca patrzyłem na YT na gpt i nic nie działa nawet komendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano Niedziela o 06:55 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 06:55 Nowe wersja moda Definitive Edition z numerkiem 2.0 do pierwszej części Gothic-a. Linki: Sefaris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi