LordDino Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2011 Tu proponowałbym wpisywać ciekawe lub ważne momenty bądź dylematy które nas czekają w grze. Momenty w których można zyskać bądź stracić użytkownicy sami by sobie odpowiedzieli czy stosować się do rad czy nie. Plusy i minusy pewnych decyzji, punkty widzenia, potem można by porównywać jak co kto widzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Na początku gry, przed przejściem do Prypeci poruszamy się po 3 lokacjach. Martwe Miasto, Las i Jantar. Można tam znaleźć sporo artefaktów, broń min. SVD, amunicję i pancerze. Wszystko to tracimy podczas przejścia do Prypeci. Na dodatek do Leśnika za wykonanie misji z Mandragorami dostajemy sporo kasy. Ja rozwiązałem to tak: wszystkie cenniejsze rzeczy zostawiłem w skrzyni nad domkiem Leśnika. Zrobiłem też zakupy u handlarza w MM (kilka razy)i wszystko do skrzyni. Wrócimy tutaj po wykonaniu zadań w Prypeci i na Błotach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Jest to sprawdzone z jego skrzyni też nie znika?? Bo może to jest automat, że wszystko idzie bo Bozi. Napisz dokładnie bo napisałeś wrócimy a nie wróciłem, czas przyszły bez pewnego stwierdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Dobre pytanie bo się na Prypeć niedługo wybieram..a kasiory mi szkoda. Lepiej zakupy zrobić i schować jeżeli można... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Przepraszam moja wina. Teraz jestem w Kordonie i to co piszę " przeżyłem na własnej skórze ". Mam też plecak w Barze z tym psi zamkiem, już kilka dni i nic nie zginęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 A w Martwym Mieście jest jakaś skrytka ? Te dwa sejwy w tył to jeszcze nie tragedia a graty by były i swd z pestkami by czekało grzecznie w skrzyneczce :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 M Miasta nie sprawdzałem szczegółowo, tylko obrzeża poszukując artefaktów. Zawsze możesz wrócić do Lasu lub kupić plecak u handlarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 13 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Plecak! hehe. Gdzie ja miałem głowę ? [EDIT] Stado snorków na początku Prypeci najlepiej rżnąć nożem, bo tą pukawką Merlina tylko nerwy człowiek traci. Nadaje się może do wbijania gwoździ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ja zakupiłem plecak, wypakowałem po brzegi. Zobaczymy czy doczeka mojego powrotu..:D edit Po wielu dniach nieobecności graty o dziwo były nienaruszone w plecaku..:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Polecam używać wszystkim broni na amunicję kalibru 9/39 , ponieważ ma zdecydowanie większą moc od pozostałych. Na początku , gdy brakuje naboi, można zostawić używanie tej broni do najtrudniejszych zadań np. spotkań z Fantomami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi