MiedzianeJaja Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Nie mam pomysłu. Podpowiedzcie coś. [EDIT] Dobra sam sobie podpowiem :D Bierzemy grawiguna którego dał nam Duch i artefakt "kotlet". "Kotlet" wyrzucamy na ziemię, przyciągamy grawigunem i strzelamy w "Łamignata" "Łamignat" odbywa swoją ostatnią powietrzną podróż. Zostają dwa pajączki do zabicia konwencjonalnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yurek Posted March 15, 2011 Report Share Posted March 15, 2011 Zrobiłem dokładnie tak samo, tylko "tańszym" artefaktem :D W taki sam sposób należy również podczas wykonywania kwestu dla Swibłowa załatwić "Superpijawkę" na terenie Mózgozwęglacza (ja strzeliłem do niej z Kryształowego Kwiatu :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 16, 2011 Author Report Share Posted March 16, 2011 W poprzednich wersjach chyba radzili superpijawkę kosą rżnąć i zdaje się że tak zrobiłem. Głowy nie dam bo mody mi sie pomieszały dokumentnie i nie pamiętam co było w którym :D Przynajmniej tym razem zamiast się bawić, to strzał z artefakta i będzie załatwione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 A tu bym nie był taki cwaniak bo chciałem być mądry i użyć taniego artu ale dupcia Kotlet wytwarza anomalie Lejek chyba i nie idzie tańsze jak Meduza i Kamienny kwiat wytwarza tą która tak miarowo uderza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 A tu bym nie był taki cwaniak bo chciałem być mądry i użyć taniego artu ale dupcia Kotlet wytwarza anomalie Lejek chyba i nie idzie tańsze jak Meduza i Kamienny kwiat wytwarza tą która tak miarowo uderza. Nie za bardzo wiem o co chodzi :) Dodam tylko, że dobrze jest używać graviguna do zabicia tej pijawki z ukrycia. Ja zawsze rzucałem do niej Kotletem :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted March 17, 2011 Report Share Posted March 17, 2011 Yurek napisał, że użyłby tańszego artefaktu, chciałem być taki cwany ale mi nie wyszło bo okazało się, że tylko Kotletem można go rozwalić bo się robi dobra anomalia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiedzianeJaja Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Ja to najpierw obrzuciłem go złotymi rybkami i innym śmieciem tak że koło tej drewnianej chałupy miał pole minowe z anomalii. Ale nic to nie dało bo chodził i dalej szeleścił. W końcu z nerwów rzuciłem dziadowi kotleta na klatę. Wtedy okazało się że to właśnie było rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balbina Posted April 2, 2011 Report Share Posted April 2, 2011 Ja byłem tradycyjny.Wystarczy zwabić go w okolicę mostu,wejść na górę z 9 (5,56 mało skuteczne)i utłuc potwora.Jako premię można zabić kilkadziesiąt pająków (1000 od sztuki) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts