MiedzianeJaja Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Nie mam pomysłu. Podpowiedzcie coś. [EDIT] Dobra sam sobie podpowiem :D Bierzemy grawiguna którego dał nam Duch i artefakt "kotlet". "Kotlet" wyrzucamy na ziemię, przyciągamy grawigunem i strzelamy w "Łamignata" "Łamignat" odbywa swoją ostatnią powietrzną podróż. Zostają dwa pajączki do zabicia konwencjonalnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Zrobiłem dokładnie tak samo, tylko "tańszym" artefaktem :D W taki sam sposób należy również podczas wykonywania kwestu dla Swibłowa załatwić "Superpijawkę" na terenie Mózgozwęglacza (ja strzeliłem do niej z Kryształowego Kwiatu :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 16 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 W poprzednich wersjach chyba radzili superpijawkę kosą rżnąć i zdaje się że tak zrobiłem. Głowy nie dam bo mody mi sie pomieszały dokumentnie i nie pamiętam co było w którym :D Przynajmniej tym razem zamiast się bawić, to strzał z artefakta i będzie załatwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 A tu bym nie był taki cwaniak bo chciałem być mądry i użyć taniego artu ale dupcia Kotlet wytwarza anomalie Lejek chyba i nie idzie tańsze jak Meduza i Kamienny kwiat wytwarza tą która tak miarowo uderza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 A tu bym nie był taki cwaniak bo chciałem być mądry i użyć taniego artu ale dupcia Kotlet wytwarza anomalie Lejek chyba i nie idzie tańsze jak Meduza i Kamienny kwiat wytwarza tą która tak miarowo uderza. Nie za bardzo wiem o co chodzi :) Dodam tylko, że dobrze jest używać graviguna do zabicia tej pijawki z ukrycia. Ja zawsze rzucałem do niej Kotletem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Yurek napisał, że użyłby tańszego artefaktu, chciałem być taki cwany ale mi nie wyszło bo okazało się, że tylko Kotletem można go rozwalić bo się robi dobra anomalia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 20 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Ja to najpierw obrzuciłem go złotymi rybkami i innym śmieciem tak że koło tej drewnianej chałupy miał pole minowe z anomalii. Ale nic to nie dało bo chodził i dalej szeleścił. W końcu z nerwów rzuciłem dziadowi kotleta na klatę. Wtedy okazało się że to właśnie było rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balbina Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja byłem tradycyjny.Wystarczy zwabić go w okolicę mostu,wejść na górę z 9 (5,56 mało skuteczne)i utłuc potwora.Jako premię można zabić kilkadziesiąt pająków (1000 od sztuki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi