Revan Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Nie no w tym X18 nie idzie przeżyć przegięli to mocno. Walka z połamańcami w tak ciasnych pomieszczeniach jest ekstremalnie trudna i do tego znikąd pojawiają się bandyci jacyś. Ktoś ma jakąś poradę na to jak przeżyć w laboratorium? Amunicji niewiele a mutantów sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Desert22 Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 autosave i oszczędność amunicji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Jak masz małe pomieszczenia, a dużo w nim mutków to granat i po balu i ogólnie dużo śrutu i head shoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No Saiga by się przydała, amunicji mam sporo do niej, ale takowej nie mam, chyba się po nią wrócę, a co do granatów to mi 1 został a dalej słyszę te połamańce Jak już dorwę Saigę to trzeba będzie je ze ściany skrobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Sidor ją daje z któryś quest poboczny, również możesz ją zakupić u niego za jakiś artefakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Za kotlet i daje ją za ogon niby psa i rękę pseudogiganta chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ok dzięki poradziłem sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Hmm teraz mam coś dziwnego, cały czas mam rozmyty obraz jakby naznaczony był schlany Wpadłem na coś przed chwilą a czy tutaj nie ma czegoś takiego jak potrzeba snu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No chyba raczej jest nawet masz możliwość kupna śpiworka u Sidorka. A czasem tez się ekran rozmywa z powodu upływu krwi tzn. jak jesteś mocno ranny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 5 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Tylko że jak próbuje użyć śpiwora to wyskakuje mi wiadomość o treści : "Jaki sen?! Jest strasznie!!!" to nie dotyczy Horror Time ?? (jeśli takie coś tu jest) już dawno minął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość widower Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Nie pośpisz jeżeli jest emisja lub w pobliżu krążą wrogowie(ludzie, mutanty). Musisz znaleźć bezpieczne miejsce. Rozmycie może być efektem zmęczenia, wtedy trzeba się zdrzemnąć. Ja ogólnie nie łażę nocami po zonie kimam gdzieś sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Są 3 momenty kiedy nie możesz spać 1 po wypiciu napoju energetycznego 2 w czasie emisji 3 i kiedy jest strasznie czyli horror mode w inferno na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Właśnie mnie zastanawiało czemu ta miętka rura która chodzę w grze mimo że nie krwawi, ma życia na full i nikt do niej nie strzela stale ma schizy przed oczami. A tu trza mu do wyra, ja pier... Walcząc z wojskowymi nagle ni z gruchy ni z pietruchy poszedłem w kimę = po obuczeniu czapa od wojskowych. Czyli można kimać nawet w trakcie wymiany ognia co za lol. Co do ikony spania, jak zrobiłem load to za którymś razem się pojawiła czaszka w kółko/przekreślona i niby to od spania. No i na ułamek sekundy tylko raz jak do tej pory, ogólnie trza dużo się domyślać co naszej gliście jest nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 6 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Skąd ty się urwał? Narzekasz na soljankę, nie pasuje ci coś to nie graj proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi