Yurek Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Ponieważ pojawiają się doniesienia, że autosave jednak coś psuje w modzie TS2, postanowiłem udostepnić do pobrania wersję polonizacji bez tego dodatku. Do pobrania z linka w temacie: http://www.stalkerteam.pl/topic/2210-polonizacja-tajnych-sciezek-2-wersja-finalna/page__view__findpost__p__22234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 1 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Rozumiem że jest zalecane pobranie aktualnego spolszczenia bez autosejvu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 2 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Ja przeszedłem calego moda TS2 z autosejwem i nie miałem z nim ANI JEDNEGO problemu. Niestety okazuje się, że nie jest tak różowo, jak mi sie wydawało i nie mam pojęcia dlaczego u innych takie błędy występują ;) Dlatego pobrać można i grać w obie wersje (z autosejwem i bez niego) - wybór pozostawiam graczom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 To zabieram się za pobranie nowego spolszczenia, z drugiej strony to dziwne że u jednych są problemy techniczne a u innych nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi