Gość Zybi15 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Tak patrzyłem sobie na Youtube za jakimiś ciekawostkami i znalazłem na temat schowków z bronią;) ----> http://www.youtube.com/watch?v=nWt51nsHvhE&feature=related Miłej gry:) 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Bardzo dobry filmik...muszę przyznać ,że większości tych miejsc nie odkryłem nigdy. Filmik na czasie bo gram SGM 1.7 więc będę szukał...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Powaga nie miałeś nic z nich?? Przecież to łatwe jak nigdy, a te schowki ciągle ie powtarzają do tego jest jeszcze Abakan na przeciwko wyjścia z Janowa lekko z prawej w tej grze jest tego wiele i jeżeli masz żyłkę szukacza na bank znajdziesz sobie co nieco. A tak btw. ten Wintorez mam zawsze tuż po rozpoczęciu gry i chyba za łatwo jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Ten wintorez to w zasadzie taki trochę czit dla tych co wiedzą ;) Szczególnie że pestki brodacz sprzedaje. Jeszcze kombinezon na dachu CPN i można się od razu nieźle wypasić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 8 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Na początku gry to można i Dragunova mieć ;) to dopiero przesada leciusieńka , a w SGM 1,7 pamiętam że w tym schowku zamiast SVD był Gauss lol .ale coś się stało i zniknął był tylko tekst w stylu " był Draguno nie ma Dragunova " Nie pamiętam dokładnie bo grałem w to dawno już :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 9 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Powaga nie miałeś nic z nich?? Przecież to łatwe jak nigdy Tak na prawdę to nigdy ich nie szukam..bo nie lubię ułatwień. Zabieram tylko te na które wejdę przypadkowo...;)..pamiętam ,że znalazłem Wintara i może jakiś jeden jeszcze. Dla mnie frajda to szukanie mutantów...jestem złym łowcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnyParagon Opublikowano 24 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 W sumie to ja też nie obrabiam się po schowkach. Tylko w tedy gdy bieda zagląda to idę na penetracje schowków i anomalii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi