Кристофер (Kpuc) Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 Przeszukując początkowe build'y gry Oblivion Lost natchnąłem się na takie oto zdięcia , jedno było użyte do mojego pierwszego kalendarza jaki na tę stronę zrobiłem ;) Postanowiłem się nimi podzielić 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zdjęcia robją wrażenie, kto jest na tych zdjęciach, ekipa z gsc podczas wypadu roboczego do Czernobyla i zony. Ogrom pozostawionego miasta i natura która odbiera swoje tereny które człowiek jej zabrał a potem zostawił uciekając w panice po awarii w elektrowni. Zdjęcia mają wymowe, nie trzeba słów wystarczy obejrzeć jaki człowiek jest mały i słaby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuzniecow Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Tak czarnobyl10 zgadzam się z tobą,te zdjęcia naprawde robią wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Dziś z Wykopu,Być może były,ale niektóre obiekty to jakby z gry wyjęte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Otlet Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 To zdjęcie co dałeś tom to albo bardzo dobrej jakości gra, albo naprawdę dziwne zdjęcie... To nienaturalne niebo, te niczym komputerowe obiekty... Dziwne xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi