cozzy88 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Witam Wszystkich. Zacząłem grę wczoraj i nie wiem czy to normalne że, nie mogę strzelać z broni automatycznej ? Może to jakieś ograniczenie w początkowej fazie gry (jestem w Jantarze)? Wygląda to jak klasyczne zacięcie.Próba przeładowania nie pomaga. Strzelba i pistolety działają normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 A masz odpowiednią amunicję ? ;) Sprawdzałeś rozumiem, różne bronie automatyczne i wszystkie tak samo nie strzelają tylko robią klik-klik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozzy88 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Nawet nie robią klik-klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 26 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Dziwne. Nie ma żadnych blokad na rodzaje broni. Wszystkimi można strzelać od początku. Z takim zdarzeniem się nie spotkałem nigdy. Może spróbuj sobie jeszcze raz postawić TT2 (sejwy Ci zostaną). Grasz na podstawce w wersji 1.0004 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cozzy88 Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 Reinstalowałem.Nie pomogło. Idę dalej.Może zmiana lokacji coś zmieni ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Gra oryginalna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Hmm a co ma oryginalna gra do broni ? ;> próbowałeś wyrzucić broń na ziemię i podnieść ją z powrotem ? próbowałeś wciskać klawisze odpowiedzialne za tryb strzału 9 lub 0(zero) ,sprawdź w ustawieniach gry powinno być domyślne no ale... :P problem występuje z konkretną bronią czy ze wszystkimi ? i ostatnie może broń jest tak zniszczona że zacina się od razu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Jeżeli broń jest zniszczona to łatwo to sprawdzić i odczytać stan broni. Ewentualnie jeszcze raz instalacja lub są uszkodzone pliki broni, może pobrać archiwum od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Hmm a co ma oryginalna gra do broni ? ;> Ma sam się przekonałem kiedyś. Identyczna sytuacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Pamiętam że kiedyś miałem podobny błąd w czystym cieniu i pomogła ponowna instalka gry. Gra to oryginał edycja premierowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
art87pl Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Też mam ten problem z bronią automatyczna. Ponowne instalacje nic nieponagają, Mam nadzieje ze ktos wie jak rozwiazac ten problem??? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Rozwiązanie jest proste: odbezpieczyć. Klawisze zmieniające tryb strzału - standardowo 0 i 9, nimi się to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Wczytujesz save czy po instalacji włączyłeś nową grę ? Spróbuj jeszcze z plecaka rozładować karabin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Nadal twierdzę, że wystarczy odbezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Boże po co te posty przecież każdy kto grał w TŚ 2 wie, że trzeba zmienić z 0 na auto lub pojedynczy cichy ma racje co więcej gadać nic nowego nie wymyślicie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi