Ptachu Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Tak jak w temacie.Flaszki kupione jak i znalezione niedziałają.Po wczytaniu flaszki w Mp3 i naciśnięciu na przycisk odtwarzania jest "śnieżyca taka jak w radiu" i nic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 Aby posłuchać piosenek w NS Musisz dograć packa z mp3, jest to napisane w faq do NS Szukaj ,,OGG player,, zajmuje to łącznie 1.3GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ptachu Posted July 27, 2011 Author Report Share Posted July 27, 2011 Dzieki Kpuc.Widziałem że to jest zawsze pod linkami od NS ale niewiedziałem od czego (1.3 GB.WTF?) i dlatego nieściągałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
czernobyl10 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Dodatkowe dane ale każdy gra tak jak lubi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted July 28, 2011 Report Share Posted July 28, 2011 Nie polecam instalować tego dodatku- paczka wszystkich fleszek muzycznych waży 1,3 GB i po nałożeniu tego zdecydowanie zwieksza sie czas wczytywania sejwów, a słuchanie muzyki w czasie gry to niewielka zaleta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts