Ptachu Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Tak jak w temacie.Flaszki kupione jak i znalezione niedziałają.Po wczytaniu flaszki w Mp3 i naciśnięciu na przycisk odtwarzania jest "śnieżyca taka jak w radiu" i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Aby posłuchać piosenek w NS Musisz dograć packa z mp3, jest to napisane w faq do NS Szukaj ,,OGG player,, zajmuje to łącznie 1.3GB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Dzieki Kpuc.Widziałem że to jest zawsze pod linkami od NS ale niewiedziałem od czego (1.3 GB.WTF?) i dlatego nieściągałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Dodatkowe dane ale każdy gra tak jak lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 28 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Nie polecam instalować tego dodatku- paczka wszystkich fleszek muzycznych waży 1,3 GB i po nałożeniu tego zdecydowanie zwieksza sie czas wczytywania sejwów, a słuchanie muzyki w czasie gry to niewielka zaleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi