Jozio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Witam. Mam problem bo zakończyłem grane w stalkera i metro 2033 i potrzebuje gier tego typu. Prosiłbym o spisanie mi listy gier podobnych do wyżej podanych :) Z góry THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Podobnymi grami są Fallout 3 i Fallout New Vegas- właśnie w najbliższym czasie mam zamiar zagrać w którąś z nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Znam te: - Fallout (wszystkie części z dodatkami) - Metro 2033 - Stalker (wszystkie części) - Singularity - Cryostasis Innych już nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 To może to: Chernobyl Terrorist Attack- podobno wielki hit w Rosji ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Nie jest głupie :) dzięki wielkie PS. Czekam na dalsze gry xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ,,- Singularity ,, - świetna gra , niestety bardzo krótka ;/ -Borderlands -Half-Life 2, ep1 ,ep2 podobne: GORKY 17 Bioshock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozio Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Moim zdaniem gorky 17 nie jest ani trochę podobny do stalkera. Potrzebuje taką grę JAK STALKER/METRO najlepiej widok z 1 osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To zagraj w HL i w HL 2 plus dodatki do niego, możesz pobrać mody jedynie potrzebny jest steam ale jak grałeś w metro to masz konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Co do Chernobyl Terrorist Attack to odradzam kupowania tej gry. Oglądałem recenzje o niej na youtube i z tego co widać bardzo marna gierka. Zresztą, oto jeden z filmików. Sami zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=ywgJlsSntTc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Obydwa Bioshock-i. Co prawda zagłady nuklearnej nie ma, ale taki klimat opuszczenia i dekadencji rzadko w której grze można spotkać. Singularity to klon Bioshocka ale też trzyma dobry poziom tyle że zalatuje konsolą podczas walk z przeciwnikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dead Space 1 i 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 To już konsolówka i raczej zupełne inna niż Stalker nie odbiegajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldino Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Jak konsolówka ? jak mam na kompie. Nie oszukujmy się. Nie ma takiej drugiej gry jak stalker czy metro. To są specyficzne gry i jedyne w swoim rodzaju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A graliście w SPORE ? Nie ma nic wspólnego z tematem zony ale jest genialna. Nie ma to jak wieczorem prowadzić swoje stado do ataku na leże śmiesznych stworków żeby je zjeść. A potem uzbroić swoja armię w dzidy i podporządkować sobie inne plemiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dead Space jest grą konsolową zaadaptowaną na PC, bo się dobrze sprzedawała tak samo jak gra Darksiders i większość bijatyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 A graliście w SPORE ? Tak ale ja nie złapałem bakcyla http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/lol.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Tak jak napisał Kpuc nie ma innych gier podobnych do tematyki stalkera. Pozostają jedynie mody które zmieniają gre. Jeżeli teraz ktoś szuka gier w których chcemy zwiedzać rozległe tereny i walczyć z mutantami to polecam starego far crya jeżeli ktoś chce wykonać wiele zadań i zwiedzić obszerny świat to polecam gre boiling point , wada jest zabugowana. Jedna uwaga nie ma takich gier jak stalker. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi