gucio46 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Spełniacz życzeń jestem pierwszy raz w sarkofagu czy robić ten quest ,bo go nie zaliczam i wysyła mnie na czarnobyl 2 ,czy mam wrócić a może tak ma być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dokładnie tak jak w podstawce.Nie idziesz do Monolitu, tylko przez bunkier sterowania przechodzisz na Czarnobyl2 , tam nie zapomnij o mózgach kontrolera dla Łukasza.Jeżeli rozmawiałeś z wartownikiem przy bazie Wolności to powinieneś mieć przejście z CEA2 na ATP.Jeśli nie to ostatni teleport przeniesie cię do Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi