gucio46 Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Przejście na bagna można jakoś zespawnować bo Dzik i Fanatyk mi zginęli a oni dają przejścia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 W tym temacie http://stalkerteam.p...p?showtopic=767 (nr 13 ) znajdziesz przygotowany przez Yurka plik dzięki któremu zespawnujesz sobie mapę na której jest zaznaczona droga do przejścia na Bagna z Agropromu. To mapa którą normalnie byś znalazł w schowku przy questach Dzika.Z tą mapą idziesz na Agroprom i w zaznaczonym miejscu pojawi ci się przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 1 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Żebym to ja wiedział co mam wpisać ,plik mam ale dalej nie wiem co wpisać ? Jak nazywa się ta mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Nic nie musisz wpisywać. Przede wszystkim jeżeli do tej pory nie instalowałeś sobie dodaku spawner to najpierw musisz to zrobić.Szczegóły na temat spawnera znajdziesz tu http://stalkerteam.pl/index.php?showtopic=214 . Mając juz zainstalowanego spawnera narzucasz na gamedatę gry gamedate z fixem od Yurka.Potem w czasie gry wychodzisz przez ESC do panelu.Klawisze sterujące spawnerem to F1,F2,F3 .W poprawce mapa jest przypisana bodajże pod "weapons" Szukasz w panelu spawnera "weapons" klikasz na niego i wracasz do gry.W plecaku powinna ci się pojawić mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi