arwena34 Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Mimo iż posiłkowałem się "PRZEWODNIK NS - ODPOWIEDZI na często zadawane pytania" nie znalazłem w danym miejscu PDA Wasiliewa .CO mam zrobić ?(oczywiście poszedłem tam na polecenie Sacharowa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
malakas Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 W Х-16, w okrągłej sali, na najniższym poziomie, w przeciwnym do wejścia punkcie. Jest tam drabinka...Rozumiem, że po żółtej drabince dostałeś się na najniższy poziom tam gdzie jest pełno spalaczy i poszukałeś dobrze nawet na zwłokach. Jeżeli nie ma PDA u podstawy anteny..pozostaje spawner, lub powtórzyć od wejścia do X-16. Przy odrobinie szczęścia PDA może pojawi się przy kolejnym spawn. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Jeśli zwlekałeś z tym questem to mogło zniknąć -nazwa do spawnera to : pda_vasilyev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arwena34 Posted October 10, 2011 Author Report Share Posted October 10, 2011 Musiałem skorzystać ze spawnera.Dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts