kmicic0 Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 W modzie Narodnyja Solianka jak i w innych modach z elementami AMK tzn Priboi Story cała seria Zew Monolitu Tajne Ścieżki 1 i 2 możemy sobie ułatwić start dołożyć sobie sprzętu więc znajdujemy plik amk_mod w NS jest to zdanie które zmieściłem amk.spawn_item("amk_zapiska",vector():set(-126.92,23.27,-36.98),1543,7083) W innych modach należy szukać najczęściej tego: amk_spawm_item_inv("matras") lub amk_spawn_item_inv("wpn_knife") fanty jakie chcemy dopisujemy pod zdaniami które wkleiłem na dowód tego co napisałem wklejam fote z NS początek gry. http://imageshack.us/photo/my-images/412/ssandrzej101111154629l0.jpg/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 I cała gra traci sens... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmicic0 Posted October 11, 2011 Author Report Share Posted October 11, 2011 Robię to bo chcę się podzielić wiedzą z innymi może komuś to pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 Dokładnie dlaczego go za to potępiasz ty i ja tego nie użyjemy ale pamiętam sam kiedyś używałem moda lepszy start w clear sky żeby był początek ciekawszy może się to komuś przydać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papaczos Posted October 12, 2011 Report Share Posted October 12, 2011 Mnie absolutnie nie przeszkadzają takie porady (chociaż sam raczej z nich nie korzystam), natomiast bardzo mi przeszkadza pisanie "wyposażenie" przez "rz" ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banita Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Po co robić takie coś może lepiej i łatwiej od razu wpisać kody.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted November 11, 2011 Report Share Posted November 11, 2011 Kody w stalkerze nie istnieją(zostały wycięte w sklepowej wersji), ale są za to spawnery które niestety potrafią nam zawiesić grę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts