kmicic0 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 W modzie Narodnyja Solianka jak i w innych modach z elementami AMK tzn Priboi Story cała seria Zew Monolitu Tajne Ścieżki 1 i 2 możemy sobie ułatwić start dołożyć sobie sprzętu więc znajdujemy plik amk_mod w NS jest to zdanie które zmieściłem amk.spawn_item("amk_zapiska",vector():set(-126.92,23.27,-36.98),1543,7083) W innych modach należy szukać najczęściej tego: amk_spawm_item_inv("matras") lub amk_spawn_item_inv("wpn_knife") fanty jakie chcemy dopisujemy pod zdaniami które wkleiłem na dowód tego co napisałem wklejam fote z NS początek gry. http://imageshack.us/photo/my-images/412/ssandrzej101111154629l0.jpg/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 I cała gra traci sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmicic0 Opublikowano 11 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Robię to bo chcę się podzielić wiedzą z innymi może komuś to pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dokładnie dlaczego go za to potępiasz ty i ja tego nie użyjemy ale pamiętam sam kiedyś używałem moda lepszy start w clear sky żeby był początek ciekawszy może się to komuś przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Mnie absolutnie nie przeszkadzają takie porady (chociaż sam raczej z nich nie korzystam), natomiast bardzo mi przeszkadza pisanie "wyposażenie" przez "rz" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Po co robić takie coś może lepiej i łatwiej od razu wpisać kody.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 11 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Kody w stalkerze nie istnieją(zostały wycięte w sklepowej wersji), ale są za to spawnery które niestety potrafią nam zawiesić grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi