Junx Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Witam mam pytanie jak w temacie. Czy można edytować gotowe animację broni w SoC. Czy jest jakiś tutek do tego czy trzeba robić od początku, jeżeli trzeba od początku to czy by można było podesłać link do odpowiedniego tematu, z góry dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Jasne ze się da, Przy pomocy SDK do gry http://mod.stalker.pl/index.php?title=Animacje_broni i MilkShape ; 3D MAX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Mam milka i SDK, ale jak chce edytować animację to mam rozłożone ręce a chce żeby były "tam gdzie powinny być" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Wszystko jest opisane z pokazaniem na screenach, czego ty nie rozumiesz ? Animacja działa na zasadzie klatek, obiekt składa się z elementów które ty przesuwasz na siatce. Importujesz obiekt i tworzysz pierwszą klatkę, następnie przesuwasz obiekt i tworzysz kolejną itp aż wyjdzie cała animacja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junx Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 1. Czego jak masz zaznaczone do przesunięcia to nie mogę. 2. Nie mam założonych tekstur chodź mam zaznaczone. 3. Jestem w tym zielony więc trochę "ni panimaju" o co w tym chodzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts