STA1KERpl Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Jest noc, i- wiadomo- z nudów różne pomysły przychodzą do głowy. I tak się was zapytam, czy warto- chciałoby wam się "posłuchać" książki razem z muzyką, która pasowała by akurat do danej sytuacji opisanej w książce? Bo pomyślałem, że nagranie siebie podczas czytania i dodanie soundtracku da ludziom sporo satysfakcji, a mnie- wiele subskrypcji. No więc, chciałoby wam się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Ja lubię posłuchać radia i rozmów między redaktorami czy redaktorem a słuchaczem. Jeżeli byś zrobił taki projekt, to fajnie tylko nie dmuchaj w mikrofon i nie mów szeptem bo tego się nie będzie dało słuchać! Nie wiem natomiast jak to się ma do legalności ? korn06, jej jakoś mi ta ostatnia cyferka uciekła i wiedziałem 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 3 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 Kpuc, to żeś odkurzył temat, zobacz na datę pierwszego posta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi