STA1KERpl Posted September 11, 2010 Report Share Posted September 11, 2010 Jest noc, i- wiadomo- z nudów różne pomysły przychodzą do głowy. I tak się was zapytam, czy warto- chciałoby wam się "posłuchać" książki razem z muzyką, która pasowała by akurat do danej sytuacji opisanej w książce? Bo pomyślałem, że nagranie siebie podczas czytania i dodanie soundtracku da ludziom sporo satysfakcji, a mnie- wiele subskrypcji. No więc, chciałoby wam się? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кристофер (Kpuc) Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Ja lubię posłuchać radia i rozmów między redaktorami czy redaktorem a słuchaczem. Jeżeli byś zrobił taki projekt, to fajnie tylko nie dmuchaj w mikrofon i nie mów szeptem bo tego się nie będzie dało słuchać! Nie wiem natomiast jak to się ma do legalności ? korn06, jej jakoś mi ta ostatnia cyferka uciekła i wiedziałem 2011 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted December 3, 2011 Report Share Posted December 3, 2011 Kpuc, to żeś odkurzył temat, zobacz na datę pierwszego posta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts